Monday, February 24, 2014

JOM TRY FIT UP..

Seronok sangat bila ramai customer hantar testimoni puas hati dengan produk kurus FIT UP ni. Ramai yang sukakan rasanya yang ala-ala ribena..Jangan lupa bagi setiap pembelian 3 kotak keats ada diskaun dan free gift berupa EBOOK PANDUAN, TIPS SERTA MENU DIET DENGAN FIT UP.so beli 3 kotak  bole dpt diskaun dan free gift lg... JOM CUBA FIT UP- insyaallah puas hati..untuk order bole whatsapp/ sms 01127476234 @ 0194600565

   HARGA SEKOTAK CUMA RM60. SPECIAL PRICE FOR 3 BOXES


FAKTA TTG FIT UP YANG PERLU ANDA TAHU :
  • 100% SEMULAJADI,SELAMAT  DAN HALAL SERTA DIPERAKUKAN OLEH KKM
  • TIADA BAHAN KIMIA MAHUPUN BAHAN TERLARANG
  • MENGURANGKAN SELERA MAKAN DAN MEMBERI RASA KENYANG DENGAN CEPAT
  • KESAN SEAWAL 4 HARI (BERGANTUNG PD INDIVIDU)
  • BANYAK TESTIMONI YANG TELAHPUN BERJAYA
JADILAH SEBAHAGIAN DARIPADA TESTIMONI2 ITU....

1 KOTAK MENGANDUNGI : 10 SACHET UNTUK 10 HARI.
JADI ANDA MEMERLUKAN 3 KOTAK = 30 SACHET UNTUK BEKALAN SEBULAN

untuk menempah : sms/ whatsapp 01127476234 @ 0194600565. 

Monday, January 20, 2014


 Banyak perkara suka duka yang saya lalui sepanjang tahun 2013.paling best bila terima banyak testimoni positif dr pengguna FIT UP.Teringat lg ada sorang pengguna yang dpt turunkan berat dr 85 jd 73kg pdahal baru je minum 4 sachet FIT UP. seronot tak terkira bila dengar news cmtu. Berjaya kuruskan badan dan dpt capai matlamat korang..Rasa heppy sgt..
Seboleh bolehnya saya akan cuba guide pengguna FIT UP dgn lebih baik supya yg cuba FIT UP dpt rasai kebestsan produk ni dgn lebih cpt..jd korang bole call atau whatsapp je ke no 0194600565 @ 01127476234.. saya akan cuba guide semampu sya dan bg info sedlmnya ttg produk ni...n jgn lupa, ada promosi bg setiap belian 3 kotak dan keats yer...okeh semua ..have a nice day...ni sya letak skli 3 testimoni baru je rcved dr customers..tersegar dr ladang teman..


     









Friday, December 20, 2013

Assalamualaikum kepada semua pengguna FIT UP dan yang masih mencari cari produk untuk menurunkan berat badan dengan selamat dan berkesan. Alhamdulillah produk ni mendapat sambutan yang sgt menggalakkan dr pengguna2..banyak testimoni positif yang saya terima.tak terkira rasanya..terima kasih pada semua..so untk entry kali ni sya selitkan 3 lagi testi terbaru dari customer..

Customer ni baru cuba untuk 10 hari turun 2.5kg.. tu pon dia gtau kdg mkn kdg tak...


Customer ni turun 3 kg after 15hari..congratsss...

Customer ni pon lost 3kg - belum sempat habis kotak ke 2 fit up pon




 Untuk pengetahuan semua produk FIT UP ini mempunyai pengesahan selamat untuk diminum oleh Kementerian Kesihatan Malaysia(KKM), Good MAnufacturing product (GMP) serta pengesahan halal dari JAKIM. Produk ni semestinya di jamin selamat untuk diminum bg jgkamasa yang lama. So jangan was2 bole cuba sekarang...jgn lupa tentang promosi 3 kotak FIT UP...untuk order just pm / whatsapp saya 0194600565 atau 01127476234





Thursday, November 7, 2013

Hi.. Lama rasanya tak update blog.kesibukan melanda..almaklumla bila anak da masuk 2 ni... tp order fit up dari customer masih saya uruskan macam biasa..ALhamdulillah, saya terima few testi lagi dari customer2..jadi nak letak kat sini testi2 baru ni...

TESTIMONI TERBARU











Tuesday, September 17, 2013

MYSELF AFTER A LONG BREAK..

Assalamualaikum..lama rasanya tk post anything kt blog saya ni..sangatla sibuk dgn si kecik tu sbb my 2nd daughter ni sangat2 aktif..

Walaupun dah lama tk update blog tp sambutan terhadap produk FIT UP ni sgt2la memberangsangkan dan saya bnyk terima feedback2 positive dr customer yang mencuba produk ni..ramai yang tanya camaner la sekarang saya ni pas preggy aritu..sebelum preggy ritu 55 kg dr 80kg akibat penangan FIT UP..sekarang
nk story la sikit kat uollss journey saya pas preggy ari tu sehingga la sekarang..well let me tell you my journey right after delivery and now..masa preggy ari tu berat dr 55 kg naik sehingga 74kg..gain almost 20kgs sedangkan baby tk besar mana pon.pas bersalin berat turun tk bnyk ..angkadigital menunjukkan 67...OMG GEMUKSSnya aku..!! bole ker nk dpt blk berat before this- 55kg..saya berpantang seperti biasa ..mmg lgsg tkder diet dan jga mkn msa berpantang..lgpon anak menyusu badan..masuk 2++ bln stok susu bdn dah takder..start ler nk diet semula....macam biasa i trust my produk, so saya start consume back FIT UP.. saya makan just like what i suggested in my previous post..and within 2++ month i dapat berat yang i tk pernah dapat sebelum ni... 50-51kg...macam tk caya jer...sbb rasa mcm tkder la diet mna pon.still mkn nasi jgk..bila dah dpt berat yang saya nak, sya stop FIt up and now control sendiri jer...mkn still 3 kali jgk..and skarang berat around 50-52kg..kdg 50, kadang bila mkn terlebih naik la 52kg..tp ok lg rasa...klau dah naik sgt bru akan start FIT UP balik..apapon FIT UP terbaik untuk saya..saya akan sentiasa setia pd FIT UP- Dulu,kini dan selamanya...I LOVE FIT UP!!!



Ni la My 2nd daughter yng tkmo dok diam lgsg..

MYSELF - was 80kg in 2010. 2011 - tinggal 55kg.lost 25kg wif FIT UP.then got pregnant 2nd baby.

SBLM PREGGY - 55KG



PREGGY 6 BULAN- 67KG

Myself msa preggy 6 bln masa ni.. Perut tk besar pon tp badan jer macam dipam pam..Hari terakhir timbang masa nak bersalin tu berat 74kg...oh my oh my...


Gambar ni after 3++mths bersalin..APRIL 2012,dah susut sikit dr 67kg ke 61 kg..tp bhgn buttock mmg obvious sgt berisi


The current me- JANUARI 2013- weighing around 50-51kg




Gambar raya- OGOS 2012

Monday, August 26, 2013

TESTIMONI TERBARU FIT UP !!

Saya ada terima 3 lagi testimoni terbaru dari customer yang merasai kesan positif seawal 10 hari penggunaan..testimoni2 lain kalau nak tgk bole browse kat bawah2, atau klik di ruang TESTIMONIAL FIT UP .mmg ramai yang da berjaya..alhamdulillah..congratss yer dah berjaya turun berat..im really happy for u guys..pengguna2 lain yang nak hantar testimoni lagi amatla dialu- alukan, saya sedia menerima...






Tuesday, July 9, 2013

LAGI DAN LAGI TESTIMONIAL FIT UP

Assalamualaikum..Selamat menunaikan ibadah puasa yer kepada semua pengguna2 FIT UP dan STAY FIT. Semoga ibadah berpuasa kita mendapat keberkatan dari Allah S.W.T. So Bulan puasa ni kita berpuasa sambil berusaha turunkan berat badan skali k..mesti marvellous bila raya nanti...klau dah kurus jgn malu-malu hantar testi tau...ni testi lagi yang saya terima dari pengguna2 FIT UP..Tahniah kepada semua yang dah berjaya turun berat dengan FIT UP..SEronok sangat kalau terima testimonial dari uolss.Teruskan Usaha ke arah anda yang lebih baik- towards the slim and slender you!! CHAIYOK! CHAIYOK

TESTIMONI-TESTIMONI HANGAT DARI OVEN...
















FIT-UP – ROSELLE D’tox SHAPE-UP DRINK..

Merupakan satu produk yang berbentuk jus minuman campuran ekstrak Roselle, Pueraria Mirifica dan Aloe Vera yang berupaya membantu anda menyelesaikan masalah lemak berlebihan dan perut buncit.

FIT-UP merupakan satu revolusi baru di dalam produk diet di mana formula yang ditemui begitu efektif di dalam mengatasi masalah kegemukan. . FIT-UP adalah 100% selamat dan semulajadi.

Dengan rasa yang enak dan mudah larut,FIT-UP senang disediakan dengan mencampurkan kedalam secawan (120 -150 ml) air sejuk, kacau dan minum.

Sekiranya anda sedang tercari-cari produk diet, 'diet fiber' atau 'diet formula' untuk turunkan berat badan, FIT-UP adalah jawapan yang tepat. Berkesan untuk kuruskan badan tanpa risiko kegemukan semula.

FIT-UP memang merupakan formula hebat! Mengawal selera makan, menghalang pembentukkan lemak, mengurangkan pengambilan gula, meningkatkan kadar metabolisma dan menukarkan karbohidrat kepada tenaga.

KANDUNGAN FIT-UP

Antara kandungan yang terdapat di dalam Fit-Up adalah:

Maltodextrin

Maltodextrin adalah dirantaikan pendek pati gula, agar-agar dasar hibrida, (dextrin), yang digunakan sebagai bahan tambahan makanan. Hal ini dihasilkan juga oleh hidrolisis enzimatik daripada gelatinated pati dan biasanya dijumpai sebagai krem-putih higroskopik spraydried bedak.Maltodextrin mudah dicerna, diserap secepat glukosa dan mungkin juga akan cukup manis atau mungkin hampir tidak mempunyai rasa sama sekali. Kebanyakan Maltodextin dikelaskan dengan DE (dekstrosa ekuivalen) daripada 20 atau lebih tinggi.

Inulin

Satu ramuan yang diperkayakan dengan fiber daripada buah-buahan. Rasa yang manis tetapi tidak diserap kedalam badan.

* Mudah dicernakan & diserap oleh tubuh badan
*Mampu menurunkan kadar lemak
*Kaya dengan serat
*Memberi rasa yang enak
*Menjaga sistem pencernaan

Roselle
http://www.zengia.com/main/images/Roselle%20flower.jpg

Roselle, merupakan satu tumbuhan herba semulajadi - mengandungi kandungan Vitamin C yang tinggi, dianggar pada 280mg pada setiap 100gm kaliks Roselle yang telah dikeringkan. Ini menunjukkan kelebihan vitamin C yang ada pada Roselle berbanding dengan buah kismis hitam. Ia juga mengandungi vitamin-vitamin lain seperti Vitamin D, B1 dan B2.
ROSELLE terbukti kaya dengan anti oksida untuk:

* Menyegar & mengembalikan tenaga
* Menyihatkan & mencerdaskan minda
* Membantu proses pencernaan
* Membantu melancarkan pembuangan najis
* Mencantikkan kulit & awet muda
* Mengurangkan kolesterol yang berlebihan

Aloe Vera
http://lifehackery.com/qimages/5/aloe%20vera%20garden.jpg

Antara kegunaan

Pelembap semulajadi
Menghilangkan kesan lemak
Membantu proses penghadaman dan atasi masalah sembelit


Green Tea
http://www.mellowmonk.com/images/green_tea_service.jpg

Teh hijau atau dikenali dengan nama Camelia Sinensis memang mempunyai pelbagai khasiat..

1) menurunkan berat badan
ekstrak teh hijau boleh meningkatkan pembakaran kalori dan lemak yang diperlukan untuk menurunkan berat badan.

2)menurunkan tahap gula dalam darah

3)mengatasi keracunan makanan
teh hijau dapat membunuh bakteria.pengambilan teh hijau yang pekat dapat merawat penyakit cirit-birit.dalam teh hijau mengandungi catechin yg berfungsi sebagai agen pembasmi kuman ketika berakunya keracunan makanan.

4)mencegah penyakit kanser
pengambilan teh hijau dipercayai dapat mengurangkan risiko pelbagai penyakit termasuk esophagus,paru-paru,payu dara dan penyakit jantung.


Pueraria Mirifica.

http://www.baume-du-tigre.fr/images/pueraria-mirifica.gif
Mengapa herba Pueraria mirifica juga digalakkan kepada lelaki dan wanita yang sudah berusia?

Pueraria mirifica mempunyai keunikan Phytoestrogen yang mana ia bertindak sebagai Hormon Terapi Pengganti (HRT).

Ketidakseimbangan hormon akan memberi kesan kepada setiap orang dan adalah mustahil untuk mengelakkan proses penuaan.

Tetapi sekarang ini, kajian saintifik terhadap keajaiban herba ini membuktikan ia dapat membantu melambatkan proses penuaan dan ianya juga tidak mempunyai sebarang kesan sampingan yang tidak diingini.





ORDER FORM

Name:
Handphone no
Address
Product to order
Quantity
Payment made through MAYBANK (112688079881)
CIMB (08060076281529)
PUBLIC BANK (4499828206)
BSN (0810029000028139)
Email Address:
BUKTI/ DETAIL PEMBAYARAN
PESANAN

Put a website form like this on your site.