FACTS TENTANG FIT UP

Fakta tentang FIT UP yang perlu anda tahu:
1. FIT UP memberi kesan seawal 5 hari, betul ke?? Ye sgt betul.walaupun saya minta customer untuk tgu 10 hri nak tgk kesan, tp ada customer2 saya dapt tgk kesan seawal 5 hri.turun lebih dr 4 kg dlm tempoh masa 5 hri tu.

2. CARA DaN MASA TERBAIK MINUM FIT UP- untuk yng takder masalah gastrik, seeloknya minum pagi2 sblm bfast, kalau ada gastrik minum selepas breakfast-cara minum cuma bancuh dalam air putih biasa shj dlm 1 cawan.kalau nak sejuk justt add ice cube lepas dah bancuh tu..rasa cm ribena sgt..

3. Kandungan FIT UP adalah dari bahan2 yang selamat.jgn risau tkder bahan yang berbahaya yer.100% selamat, dan halal.ada kelulusan dr kkm.kita bole minum untuk jgkamasa panjang smpai bila2 pon tkper

4. TAK PERLU terlalu berpantang ketika minum FIT UP- Actually bila kita makan produk ni, dia akan mengawal nafsu makan kita.kita rasa cepat kenyang.metabolisme kita juga akan meningkat

5. KESAN penurunan akn dapat dirasai dlm 1-3 minggu bergantung pada faktor umur, metabolisma badan. Kesan tersebut mgkn berbeza dr individu dan imdividu lain.

6. Anda tidak perlu teruskan minum FIT UP jika dah capai berat yng diingini.jangan risau , tiada kesan berbalik. Anda bole kontrol sendiri tnpa perlu bergantung pada produk.

7. Ibu menyusukan baby boleh consume FIT UP.Malah semasa berpantang juga bole minum FIT UP ni.Tapi untuk yang breastfeed seeloknya saya suggest minum jika anak dah berusia 6 bulan ke ats, sbb masa tu anak dah start mkn dan tak bergantung spenuhnya pada susu bdn

FORMULASI BARU YANG LEBIH EFEKTIF!

FORMULASI BARU , PACKAGING BARU.. LEBIH EFEKTIF, DIJAMIN !!

Nak tunjuk kat kengkawan ni, packaging fit up yang baru...lebih menarik kan? Bukan packaging je baru, formulasi pon di upgrade supaya super duper efektif..this time setiap pembelian untuk sebulan dapat free shaker..so dpt 3 in 1 la..free shaker, free ebook dan free poslaju (semenanjung) . Bole whtsapp feeza untuk details 01127476234/ 0194600565.. packaging dgn shaker ni while stock last tau.jom cepat2 grab..
NEW LOOK! MENARIK, TERTARIK..

 Shaker didatangkan sekali bagi setiap pembelian 3 kotak..

NEW FORMULASI!! SUPER DUPER EFEKTIF

Just nak inform u guys..hq dh notify feeza yang FIT UP stok baru akan keluar dengan formulasi baru yang lebih efektif dan berkesan.

      FIT UP dengan formulasi baru yang lebih superb!! Sangat88x efektif! Terbukti!

Naper feeza ckp lebih efektif dn berkesan? Sbbnya feeza sendiri dah cuba minum yng formulasi baru ni..hq ada berikan sampel pd feeza untuk cuba selama 15 hri..so feeza pon dgn penuh keazaman nk cuba .. Feeza mmg nk kurus kn sikit bdn sbb sejak dh berhenti minum FIT UP dkt 2 thn yng lalu bdn naikla sikit.2010 msa start minum tu dr 84kg trun 55kg. Pastu 2012 pas lahirkan ank no 2 tu dr 67kg turun smpai 49kg dlm masa 2 bln lbh.lepas tu maintain je.tp akhir thn ritu last timbng naik sikit 54kg.tp tak salahkn saper2 .salahkn diri sendiri sbb mulut asik nk mengunyah je.tp feeza tknk stresskn diri.feeza pikir positif je.feeza fikir apalah sangat 4kg dibndingkan dgn 30kg yang feeza dah berjaya turunkan sblm ni..

Kebetulan hq bg sampel feeza pon try.first timbng dn catat dulu starting weight -54.4 kg n pas abis 15 sachet bru feeza timbang..tak sangka turun 4 kg..alhamdulillah..skrg 50.4kg..yang bestnya formulasi bru ni feeza rasa kenyang je the whole day.klau mkn sikit rsa cpt kenyang.pastu bdn pon rsa berpeluh mcm tgh dok bkar lemak..

So pasni keluaran FIT UP semuanya dgn formulasi baru yer.saper yang nak order just whatsapp / sms feeza 0194600565/ 01127476234..harga alhamdulillah masih maintain sma..

KENANGAN ITU....

Pagi ni sambil- sambil melayan whatsapp customer tergodek pulak di bhgn gallery di henfon. Lama rasanya tak membelek gambar2 lama..memang saya suka tgk gambar2 lama especially gambar anak2 masa diorang baru lahir..belek punya belek terjumpa gambar2 ni sekali..
GAMBAR2 kenangan dulu msa bersaiz XXL..lama saya amati dan cuba mengingati kisah2 di dalam setiap gmbar2 itu.Dlm gambar2 ini tersemat kisah lalu.kisah yang takkan saya lupa smpai bila2. Kisah siapa saya yang dahulu..dlm gmbar nampak happy tp sebenarnya hati sentiasa sedih dan menangis.tk tahan dek ejekan rakan2 ttg betapa besar dan tembunnya aku wlaupun mgkn niat mereka sekadar bergurau. Memang sgt terasa menusuk smpai ke jantung kalau ada org yang mengata atau buat joke ttg saiz badan kita 

Namun itu dulu...kehilangan 30kg bukanla sesuatu yang dtg dlm sehari dua.usaha, semngat dan disiplin yang berterusan menjadikan sya yang sekarang.telah saya lalui semuanya.If possible saya tk mahu kembali menjadi seperti di dalam gmbar2 itu..Mujur sunggh sya dikenalkan dgn produk FIT UP ni. Kerana FIT UP lah punca saya menjadi diri saya yang kini....



     THANKS A LOT FIT UP..

 Harapan saya kepada yang struggle nak turunkan berat jgn la rasa kecewa dan sedih. Ingat 1 benda je, walau seberat atau sebesar mana pon saiz bdn kita, masih belum terlambat untuk kita ubah diri. Semua tu sbnrnya datang dr diri kita, usaha dan semngat serta disiplin diri kita. Yakini diri sendiri dan usaha yanh berterusan insyaallah akn membuahkan hasil.    

JOM TRY FIT UP..

Seronok sangat bila ramai customer hantar testimoni puas hati dengan produk kurus FIT UP ni. Ramai yang sukakan rasanya yang ala-ala ribena..Jangan lupa bagi setiap pembelian 3 kotak keats ada diskaun dan free gift berupa EBOOK PANDUAN, TIPS SERTA MENU DIET DENGAN FIT UP.so beli 3 kotak  bole dpt diskaun dan free gift lg... JOM CUBA FIT UP- insyaallah puas hati..untuk order bole whatsapp/ sms 01127476234 @ 0194600565

   HARGA SEKOTAK CUMA RM60. SPECIAL PRICE FOR 3 BOXES


FAKTA TTG FIT UP YANG PERLU ANDA TAHU :
  • 100% SEMULAJADI,SELAMAT  DAN HALAL SERTA DIPERAKUKAN OLEH KKM
  • TIADA BAHAN KIMIA MAHUPUN BAHAN TERLARANG
  • MENGURANGKAN SELERA MAKAN DAN MEMBERI RASA KENYANG DENGAN CEPAT
  • KESAN SEAWAL 4 HARI (BERGANTUNG PD INDIVIDU)
  • BANYAK TESTIMONI YANG TELAHPUN BERJAYA
JADILAH SEBAHAGIAN DARIPADA TESTIMONI2 ITU....

1 KOTAK MENGANDUNGI : 10 SACHET UNTUK 10 HARI.
JADI ANDA MEMERLUKAN 3 KOTAK = 30 SACHET UNTUK BEKALAN SEBULAN

untuk menempah : sms/ whatsapp 01127476234 @ 0194600565. 

MYSELF AFTER A LONG BREAK..

Assalamualaikum..lama rasanya tk post anything kt blog saya ni..sangatla sibuk dgn si kecik tu sbb my 2nd daughter ni sangat2 aktif..

Walaupun dah lama tk update blog tp sambutan terhadap produk FIT UP ni sgt2la memberangsangkan dan saya bnyk terima feedback2 positive dr customer yang mencuba produk ni..ramai yang tanya camaner la sekarang saya ni pas preggy aritu..sebelum preggy ritu 55 kg dr 80kg akibat penangan FIT UP..sekarang
nk story la sikit kat uollss journey saya pas preggy ari tu sehingga la sekarang..well let me tell you my journey right after delivery and now..masa preggy ari tu berat dr 55 kg naik sehingga 74kg..gain almost 20kgs sedangkan baby tk besar mana pon.pas bersalin berat turun tk bnyk ..angkadigital menunjukkan 67...OMG GEMUKSSnya aku..!! bole ker nk dpt blk berat before this- 55kg..saya berpantang seperti biasa ..mmg lgsg tkder diet dan jga mkn msa berpantang..lgpon anak menyusu badan..masuk 2++ bln stok susu bdn dah takder..start ler nk diet semula....macam biasa i trust my produk, so saya start consume back FIT UP.. saya makan just like what i suggested in my previous post..and within 2++ month i dapat berat yang i tk pernah dapat sebelum ni... 50-51kg...macam tk caya jer...sbb rasa mcm tkder la diet mna pon.still mkn nasi jgk..bila dah dpt berat yang saya nak, sya stop FIt up and now control sendiri jer...mkn still 3 kali jgk..and skarang berat around 50-52kg..kdg 50, kadang bila mkn terlebih naik la 52kg..tp ok lg rasa...klau dah naik sgt bru akan start FIT UP balik..apapon FIT UP terbaik untuk saya..saya akan sentiasa setia pd FIT UP- Dulu,kini dan selamanya...I LOVE FIT UP!!!



Ni la My 2nd daughter yng tkmo dok diam lgsg..

MYSELF - was 80kg in 2010. 2011 - tinggal 55kg.lost 25kg wif FIT UP.then got pregnant 2nd baby.

SBLM PREGGY - 55KG



PREGGY 6 BULAN- 67KG

Myself msa preggy 6 bln masa ni.. Perut tk besar pon tp badan jer macam dipam pam..Hari terakhir timbang masa nak bersalin tu berat 74kg...oh my oh my...


Gambar ni after 3++mths bersalin..APRIL 2012,dah susut sikit dr 67kg ke 61 kg..tp bhgn buttock mmg obvious sgt berisi


The current me- weighing around 50-51kg




Gambar raya

BERITA BAIK!!!

BERITA BAIK!!! FORMULASI FIT UP KINI DIPERTINGKATKAN LAGI DAN BERUPAYA MEMBERI KESAN PENURUNAN DENGAN LEBIH CEPAT...ANDA TIDAK PERLU BERLAPAR..!! DALAM TESTIMONI TERBARU FIT UP,ADA PENGGUNA TELAH TURUN 2 KG SELEPAS BEBERAPA HARI MENGGUNAKAN FIT UP....JANGAN RAGU-RAGU UNTUK MENCUBANYA..DI JAMIN 100% SELAMAT OLEH KKM DAN MENDAPAT PENGESAHAN HALAL DARI JAKIM
               NEW TESTIMONI LAGI UPDATED DARI MY CUSTOMER .NAK TENGOK SEMUA TESTIMONI2 TERKUMPUL JUST CLICK  COLUMN  TESTIMONIAL FIT UP..





NEW TESTIMONI - MY CUSTOMER



LOST 2KG IN LESS THAN 10 DAYS

LOST  6 KG IN LESS THAN 20 DAYS

FIT-UP – ROSELLE D’tox SHAPE-UP DRINK..

Merupakan satu produk yang berbentuk jus minuman campuran ekstrak Roselle, Pueraria Mirifica dan Aloe Vera yang berupaya membantu anda menyelesaikan masalah lemak berlebihan dan perut buncit.

FIT-UP merupakan satu revolusi baru di dalam produk diet di mana formula yang ditemui begitu efektif di dalam mengatasi masalah kegemukan. . FIT-UP adalah 100% selamat dan semulajadi.

Dengan rasa yang enak dan mudah larut,FIT-UP senang disediakan dengan mencampurkan kedalam secawan (120 -150 ml) air sejuk, kacau dan minum.

Sekiranya anda sedang tercari-cari produk diet, 'diet fiber' atau 'diet formula' untuk turunkan berat badan, FIT-UP adalah jawapan yang tepat. Berkesan untuk kuruskan badan tanpa risiko kegemukan semula.

FIT-UP memang merupakan formula hebat! Mengawal selera makan, menghalang pembentukkan lemak, mengurangkan pengambilan gula, meningkatkan kadar metabolisma dan menukarkan karbohidrat kepada tenaga.

KANDUNGAN FIT-UP

Antara kandungan yang terdapat di dalam Fit-Up adalah:

Maltodextrin

Maltodextrin adalah dirantaikan pendek pati gula, agar-agar dasar hibrida, (dextrin), yang digunakan sebagai bahan tambahan makanan. Hal ini dihasilkan juga oleh hidrolisis enzimatik daripada gelatinated pati dan biasanya dijumpai sebagai krem-putih higroskopik spraydried bedak.Maltodextrin mudah dicerna, diserap secepat glukosa dan mungkin juga akan cukup manis atau mungkin hampir tidak mempunyai rasa sama sekali. Kebanyakan Maltodextin dikelaskan dengan DE (dekstrosa ekuivalen) daripada 20 atau lebih tinggi.

Inulin

Satu ramuan yang diperkayakan dengan fiber daripada buah-buahan. Rasa yang manis tetapi tidak diserap kedalam badan.

* Mudah dicernakan & diserap oleh tubuh badan
*Mampu menurunkan kadar lemak
*Kaya dengan serat
*Memberi rasa yang enak
*Menjaga sistem pencernaan

Roselle
http://www.zengia.com/main/images/Roselle%20flower.jpg

Roselle, merupakan satu tumbuhan herba semulajadi - mengandungi kandungan Vitamin C yang tinggi, dianggar pada 280mg pada setiap 100gm kaliks Roselle yang telah dikeringkan. Ini menunjukkan kelebihan vitamin C yang ada pada Roselle berbanding dengan buah kismis hitam. Ia juga mengandungi vitamin-vitamin lain seperti Vitamin D, B1 dan B2.
ROSELLE terbukti kaya dengan anti oksida untuk:

* Menyegar & mengembalikan tenaga
* Menyihatkan & mencerdaskan minda
* Membantu proses pencernaan
* Membantu melancarkan pembuangan najis
* Mencantikkan kulit & awet muda
* Mengurangkan kolesterol yang berlebihan

Aloe Vera
http://lifehackery.com/qimages/5/aloe%20vera%20garden.jpg

Antara kegunaan

Pelembap semulajadi
Menghilangkan kesan lemak
Membantu proses penghadaman dan atasi masalah sembelit


Green Tea
http://www.mellowmonk.com/images/green_tea_service.jpg

Teh hijau atau dikenali dengan nama Camelia Sinensis memang mempunyai pelbagai khasiat..

1) menurunkan berat badan
ekstrak teh hijau boleh meningkatkan pembakaran kalori dan lemak yang diperlukan untuk menurunkan berat badan.

2)menurunkan tahap gula dalam darah

3)mengatasi keracunan makanan
teh hijau dapat membunuh bakteria.pengambilan teh hijau yang pekat dapat merawat penyakit cirit-birit.dalam teh hijau mengandungi catechin yg berfungsi sebagai agen pembasmi kuman ketika berakunya keracunan makanan.

4)mencegah penyakit kanser
pengambilan teh hijau dipercayai dapat mengurangkan risiko pelbagai penyakit termasuk esophagus,paru-paru,payu dara dan penyakit jantung.


Pueraria Mirifica.

http://www.baume-du-tigre.fr/images/pueraria-mirifica.gif
Mengapa herba Pueraria mirifica juga digalakkan kepada lelaki dan wanita yang sudah berusia?

Pueraria mirifica mempunyai keunikan Phytoestrogen yang mana ia bertindak sebagai Hormon Terapi Pengganti (HRT).

Ketidakseimbangan hormon akan memberi kesan kepada setiap orang dan adalah mustahil untuk mengelakkan proses penuaan.

Tetapi sekarang ini, kajian saintifik terhadap keajaiban herba ini membuktikan ia dapat membantu melambatkan proses penuaan dan ianya juga tidak mempunyai sebarang kesan sampingan yang tidak diingini.





ORDER FORM

Name:
Handphone no
Address
Product to order
Quantity
Payment made through MAYBANK (112688079881)
CIMB (08060076281529)
PUBLIC BANK (4499828206)
BSN (0810029000028139)
Email Address:
BUKTI/ DETAIL PEMBAYARAN
PESANAN

Put a website form like this on your site.