Friday, October 17, 2014

FORMULASI BARU YANG LEBIH EFEKTIF!

FORMULASI BARU , PACKAGING BARU.. LEBIH EFEKTIF, DIJAMIN !!

Nak tunjuk kat kengkawan ni, packaging fit up yang baru...lebih menarik kan? Bukan packaging je baru, formulasi pon di upgrade supaya super duper efektif..this time setiap pembelian untuk sebulan dapat free shaker..so dpt 3 in 1 la..free shaker, free ebook dan free poslaju (semenanjung) . Bole whtsapp feeza untuk details 01127476234/ 0194600565
NEW LOOK! MENARIK, TERTARIK..

 Shaker didatangkan sekali bagi setiap pembelian 3 kotak..

Saturday, July 12, 2014

NEW FORMULASI!! SUPER DUPER EFEKTIF

Just nak inform u guys..hq dh notify feeza yang FIT UP stok baru akan keluar dengan formulasi baru yang lebih efektif dan berkesan.

      FIT UP dengan formulasi baru yang lebih superb!! Sangat88x efektif! Terbukti!

Naper feeza ckp lebih efektif dn berkesan? Sbbnya feeza sendiri dah cuba minum yng formulasi baru ni..hq ada berikan sampel pd feeza untuk cuba selama 15 hri..so feeza pon dgn penuh keazaman nk cuba .. Feeza mmg nk kurus kn sikit bdn sbb sejak dh berhenti minum FIT UP dkt 2 thn yng lalu bdn naikla sikit.last timbng 54kg.tp tak salahkn saper2 .salahkn diri sendiri sbb mulut asik nk mengunyah je.tp feeza tknk stresskn diri.feeza pikir positif je.feeza fikir apalah sangat 4kg dibndingkan dgn 30kg yang feeza dah berjaya turunkan sblm ni..

Kebetulan hq bg sampel feeza pon try.first timbng dn catat dulu starting weight -54.4 kg n pas abis 15 sachet bru feeza timbang..tak sangka turun 4 kg..alhamdulillah..skrg 50.4kg..yang bestnya formulasi bru ni feeza rasa kenyang je the whole day.klau mkn sikit rsa cpt kenyang.pastu bdn pon rsa berpeluh mcm tgh dok bkar lemak..

So pasni keluaran FIT UP semuanya dgn formulasi baru yer.saper yang nak order just whatsapp / sms feeza 0194600565/ 01127476234..harga alhamdulillah masih maintain sma..

Thursday, July 3, 2014

RAMADAN DATANG LAGI.....



Assalamualaikum..salam ramadan untuk semua.tak sangka dah 5 hri menjalani ibadah puasa kan.semoga puasa kita semua diberi keberkatan oleh ALLAH S.WT.Saya faham sangat2, masa ni mmg ramai yang ambil kesempatan berpuasa dan nk berharap dpt kuruskan badan sekali. Ramai yang bertanya pada saya, bole ke minum FIT UP masa bulan puasa ni.. ? bukan ke kena minum air putih bnyk.ok, tersangat la bole nk minum FIT UP disepanjang bulan Ramadan ni..sangat digalakkan.dan saya yakin proses penurunan akn lbh cpt berlaku lg..

Ok, cara minum FIT UP ni lain sikit tau msa bulan puasa..ok, kt sini sya terangkn mcmana nk minum FIT UP masa bulan puasa ni yer:

Minggu pertama puasa : minum pas berbuka, buka dengan air masak dan kurma, minum fit up. Selepas tu then bole makan tuk berbuka. Bole teruskan minum air putih dlm waktu ni.

Minggu ke 2 dan seterusnya berpuasa- minum fit up pas makan ketika sahur .minum air masak lebih ketika ini.

*bahagikan pengambilan air di antara waktu sahur dan berbuka. Sekurang2nya dapatkan dlm 1.5liter dlm bln puasa ni..

SELAMAT MENJALANI IBADAH PUASA. INSYAALAH IMPIAN NAK KURUS MASA PUASA NI  MENJADI NYATA DENGAN BANTUAN FIT UP

Monday, February 24, 2014

JOM TRY FIT UP..

Seronok sangat bila ramai customer hantar testimoni puas hati dengan produk kurus FIT UP ni. Ramai yang sukakan rasanya yang ala-ala ribena..Jangan lupa bagi setiap pembelian 3 kotak keats ada diskaun dan free gift berupa EBOOK PANDUAN, TIPS SERTA MENU DIET DENGAN FIT UP.so beli 3 kotak  bole dpt diskaun dan free gift lg... JOM CUBA FIT UP- insyaallah puas hati..untuk order bole whatsapp/ sms 01127476234 @ 0194600565

   HARGA SEKOTAK CUMA RM60. SPECIAL PRICE FOR 3 BOXES


FAKTA TTG FIT UP YANG PERLU ANDA TAHU :
  • 100% SEMULAJADI,SELAMAT  DAN HALAL SERTA DIPERAKUKAN OLEH KKM
  • TIADA BAHAN KIMIA MAHUPUN BAHAN TERLARANG
  • MENGURANGKAN SELERA MAKAN DAN MEMBERI RASA KENYANG DENGAN CEPAT
  • KESAN SEAWAL 4 HARI (BERGANTUNG PD INDIVIDU)
  • BANYAK TESTIMONI YANG TELAHPUN BERJAYA
JADILAH SEBAHAGIAN DARIPADA TESTIMONI2 ITU....

1 KOTAK MENGANDUNGI : 10 SACHET UNTUK 10 HARI.
JADI ANDA MEMERLUKAN 3 KOTAK = 30 SACHET UNTUK BEKALAN SEBULAN

untuk menempah : sms/ whatsapp 01127476234 @ 0194600565. 

Monday, January 20, 2014


 Banyak perkara suka duka yang saya lalui sepanjang tahun 2013.paling best bila terima banyak testimoni positif dr pengguna FIT UP.Teringat lg ada sorang pengguna yang dpt turunkan berat dr 85 jd 73kg pdahal baru je minum 4 sachet FIT UP. seronot tak terkira bila dengar news cmtu. Berjaya kuruskan badan dan dpt capai matlamat korang..Rasa heppy sgt..
Seboleh bolehnya saya akan cuba guide pengguna FIT UP dgn lebih baik supya yg cuba FIT UP dpt rasai kebestsan produk ni dgn lebih cpt..jd korang bole call atau whatsapp je ke no 0194600565 @ 01127476234.. saya akan cuba guide semampu sya dan bg info sedlmnya ttg produk ni...n jgn lupa, ada promosi bg setiap belian 3 kotak dan keats yer...okeh semua ..have a nice day...ni sya letak skli 3 testimoni baru je rcved dr customers..tersegar dr ladang teman..


     









Friday, December 20, 2013

Assalamualaikum kepada semua pengguna FIT UP dan yang masih mencari cari produk untuk menurunkan berat badan dengan selamat dan berkesan. Alhamdulillah produk ni mendapat sambutan yang sgt menggalakkan dr pengguna2..banyak testimoni positif yang saya terima.tak terkira rasanya..terima kasih pada semua..so untk entry kali ni sya selitkan 3 lagi testi terbaru dari customer..

Customer ni baru cuba untuk 10 hari turun 2.5kg.. tu pon dia gtau kdg mkn kdg tak...


Customer ni turun 3 kg after 15hari..congratsss...

Customer ni pon lost 3kg - belum sempat habis kotak ke 2 fit up pon




 Untuk pengetahuan semua produk FIT UP ini mempunyai pengesahan selamat untuk diminum oleh Kementerian Kesihatan Malaysia(KKM), Good MAnufacturing product (GMP) serta pengesahan halal dari JAKIM. Produk ni semestinya di jamin selamat untuk diminum bg jgkamasa yang lama. So jangan was2 bole cuba sekarang...jgn lupa tentang promosi 3 kotak FIT UP...untuk order just pm / whatsapp saya 0194600565 atau 01127476234





Thursday, November 7, 2013

Hi.. Lama rasanya tak update blog.kesibukan melanda..almaklumla bila anak da masuk 2 ni... tp order fit up dari customer masih saya uruskan macam biasa..ALhamdulillah, saya terima few testi lagi dari customer2..jadi nak letak kat sini testi2 baru ni...

TESTIMONI TERBARU











FIT-UP – ROSELLE D’tox SHAPE-UP DRINK..

Merupakan satu produk yang berbentuk jus minuman campuran ekstrak Roselle, Pueraria Mirifica dan Aloe Vera yang berupaya membantu anda menyelesaikan masalah lemak berlebihan dan perut buncit.

FIT-UP merupakan satu revolusi baru di dalam produk diet di mana formula yang ditemui begitu efektif di dalam mengatasi masalah kegemukan. . FIT-UP adalah 100% selamat dan semulajadi.

Dengan rasa yang enak dan mudah larut,FIT-UP senang disediakan dengan mencampurkan kedalam secawan (120 -150 ml) air sejuk, kacau dan minum.

Sekiranya anda sedang tercari-cari produk diet, 'diet fiber' atau 'diet formula' untuk turunkan berat badan, FIT-UP adalah jawapan yang tepat. Berkesan untuk kuruskan badan tanpa risiko kegemukan semula.

FIT-UP memang merupakan formula hebat! Mengawal selera makan, menghalang pembentukkan lemak, mengurangkan pengambilan gula, meningkatkan kadar metabolisma dan menukarkan karbohidrat kepada tenaga.

KANDUNGAN FIT-UP

Antara kandungan yang terdapat di dalam Fit-Up adalah:

Maltodextrin

Maltodextrin adalah dirantaikan pendek pati gula, agar-agar dasar hibrida, (dextrin), yang digunakan sebagai bahan tambahan makanan. Hal ini dihasilkan juga oleh hidrolisis enzimatik daripada gelatinated pati dan biasanya dijumpai sebagai krem-putih higroskopik spraydried bedak.Maltodextrin mudah dicerna, diserap secepat glukosa dan mungkin juga akan cukup manis atau mungkin hampir tidak mempunyai rasa sama sekali. Kebanyakan Maltodextin dikelaskan dengan DE (dekstrosa ekuivalen) daripada 20 atau lebih tinggi.

Inulin

Satu ramuan yang diperkayakan dengan fiber daripada buah-buahan. Rasa yang manis tetapi tidak diserap kedalam badan.

* Mudah dicernakan & diserap oleh tubuh badan
*Mampu menurunkan kadar lemak
*Kaya dengan serat
*Memberi rasa yang enak
*Menjaga sistem pencernaan

Roselle
http://www.zengia.com/main/images/Roselle%20flower.jpg

Roselle, merupakan satu tumbuhan herba semulajadi - mengandungi kandungan Vitamin C yang tinggi, dianggar pada 280mg pada setiap 100gm kaliks Roselle yang telah dikeringkan. Ini menunjukkan kelebihan vitamin C yang ada pada Roselle berbanding dengan buah kismis hitam. Ia juga mengandungi vitamin-vitamin lain seperti Vitamin D, B1 dan B2.
ROSELLE terbukti kaya dengan anti oksida untuk:

* Menyegar & mengembalikan tenaga
* Menyihatkan & mencerdaskan minda
* Membantu proses pencernaan
* Membantu melancarkan pembuangan najis
* Mencantikkan kulit & awet muda
* Mengurangkan kolesterol yang berlebihan

Aloe Vera
http://lifehackery.com/qimages/5/aloe%20vera%20garden.jpg

Antara kegunaan

Pelembap semulajadi
Menghilangkan kesan lemak
Membantu proses penghadaman dan atasi masalah sembelit


Green Tea
http://www.mellowmonk.com/images/green_tea_service.jpg

Teh hijau atau dikenali dengan nama Camelia Sinensis memang mempunyai pelbagai khasiat..

1) menurunkan berat badan
ekstrak teh hijau boleh meningkatkan pembakaran kalori dan lemak yang diperlukan untuk menurunkan berat badan.

2)menurunkan tahap gula dalam darah

3)mengatasi keracunan makanan
teh hijau dapat membunuh bakteria.pengambilan teh hijau yang pekat dapat merawat penyakit cirit-birit.dalam teh hijau mengandungi catechin yg berfungsi sebagai agen pembasmi kuman ketika berakunya keracunan makanan.

4)mencegah penyakit kanser
pengambilan teh hijau dipercayai dapat mengurangkan risiko pelbagai penyakit termasuk esophagus,paru-paru,payu dara dan penyakit jantung.


Pueraria Mirifica.

http://www.baume-du-tigre.fr/images/pueraria-mirifica.gif
Mengapa herba Pueraria mirifica juga digalakkan kepada lelaki dan wanita yang sudah berusia?

Pueraria mirifica mempunyai keunikan Phytoestrogen yang mana ia bertindak sebagai Hormon Terapi Pengganti (HRT).

Ketidakseimbangan hormon akan memberi kesan kepada setiap orang dan adalah mustahil untuk mengelakkan proses penuaan.

Tetapi sekarang ini, kajian saintifik terhadap keajaiban herba ini membuktikan ia dapat membantu melambatkan proses penuaan dan ianya juga tidak mempunyai sebarang kesan sampingan yang tidak diingini.





ORDER FORM

Name:
Handphone no
Address
Product to order
Quantity
Payment made through MAYBANK (112688079881)
CIMB (08060076281529)
PUBLIC BANK (4499828206)
BSN (0810029000028139)
Email Address:
BUKTI/ DETAIL PEMBAYARAN
PESANAN

Put a website form like this on your site.