PRODUK FIT UP


Dengan teknologi dan zaman yang terlalu cepat berubah serta kesibukan dengan tugas-tugas harian membuatkan kita lupa untuk mengawal pemakanan kita.Tanpa kita sedari berat badan bertambah dari hari ke hari..sedar-sedar semua baju dan seluar  dah tak boleh dipakai..pergi kedai pun susah nak cari saiz baju..kita pun takut nak timbang berat sebab takut nak terima kenyataan yang badan dah naik..TAPI JANGAN RISAU...masih belum terlambat untuk anda mendapatkan bentuk badan yang anda ingini dengan adanya bantuan dari produk terhebat ........FIT UP...saya sudah berjaya,anda bila lagi???

Apabila badan mula menampakkan obesiti dan perut mula buncit maka kita akan cepat berasa letih dan mengah. Pergerakkan menjadi lambat dan penampilan yang tidak menarik dan terpaksa mencari pakaian bersaiz xxl,xxxl .Pelbagai risiko penyakit mula dikesan seperti penyakit darah tinggi, kardiovaskular (penyakit jantung), kencingmanis.       Moto FIT UP ialah merubah bentuk badan anda TANPA PERLU BERLAPAR!! 



         MENJANA GENERASI SIHAT TANPA OBESITI

Cara pengambilan FIT UP=

FITUP perlu diambil selepas sarapan pagi. Bancuhkan FIT-UP dengan 150ml air putih suhu bilik,kacaukan dan terus minum..sejam selepas minum FIT-UP, boleh start minum air putih. Kalau boleh make sure dr waktu consume hingga kira2 kol 6 petang dah minum 2.5 - 3 liter air putih.

Pastikan anda tidak consume FIT-UP ketika perut kosong kerana takut gastrik..pastikan anda tidak skip mkn..mkn ikut waktu at least 3 kali sehari..tiada pantang dalam pemakanan cuma perlu jga kandungan lemak dan karbohidrat..cuba hadkan pengambilan lemak yang diambil untuk mempercepatkan penurunan berat badan...dan yang penting minum banyak air putih..

JADI UNTUK BERJAYA,ANDA HANYA PERLU SEDIKIT DISIPLIN..JANGAN BAZIRKAN DUIT ANDA MEMBELI BERMACAM MACAM PRODUK JIKA TIDAK MAMPU MENDISIPLINKAN DIRI WALAUPUN SEDIKIT..SEPERTI FIT UP KEWUJUDANNYA UNTUK MEMBANTU, YANG LAIN SEMUANYA TERSERAH KEPADA DIRI ANDA SENDIRI..SAMADA ANDA INGINKANNYA ATAU TIDAK..ANDA ADALAH PENENTU KEPADA KEJAYAAN ANDA :)  

DENGAN SETIAP BELIAN 3 KOTAK SAYA BG FREE EBOOK SEBAGAI PANDUAN, TIPS UNTUK ANDA TURUNKAN BERAT DGN LEBIH EFEKTIF..SIAP SEKALI DENGAN PELAN MENU DIET 7 HARI



Seronok sangat bila ramai customer hantar testimoni puas hati dengan produk kurus FIT UP ni. Ramai yang sukakan rasanya yang ala-ala ribena..Di atas  sambutan hangat ini , saya akan menghadiahkan free gift berupa EBOOK PANDUAN, TIPS SERTA MENU DIET DENGAN FIT UP bernilai RM30 khas untuk pelanggan saya yang membuat pembelian 3 kotak dan keatas..so dgn  pembelian 3 kotak anda bole dpt diskaun dan free gift lg... JOM CUBA FIT UP- insyaallah puas hati..untuk order bole whatsapp/ sms 01127476234 @ 0195160551

FIT-UP – ROSELLE D’tox SHAPE-UP DRINK..

Merupakan satu produk yang berbentuk jus minuman campuran ekstrak Roselle, Pueraria Mirifica dan Aloe Vera yang berupaya membantu anda menyelesaikan masalah lemak berlebihan dan perut buncit.

FIT-UP merupakan satu revolusi baru di dalam produk diet di mana formula yang ditemui begitu efektif di dalam mengatasi masalah kegemukan. . FIT-UP adalah 100% selamat dan semulajadi.

Dengan rasa yang enak dan mudah larut,FIT-UP senang disediakan dengan mencampurkan kedalam secawan (120 -150 ml) air sejuk, kacau dan minum.

Sekiranya anda sedang tercari-cari produk diet, 'diet fiber' atau 'diet formula' untuk turunkan berat badan, FIT-UP adalah jawapan yang tepat. Berkesan untuk kuruskan badan tanpa risiko kegemukan semula.

FIT-UP memang merupakan formula hebat! Mengawal selera makan, menghalang pembentukkan lemak, mengurangkan pengambilan gula, meningkatkan kadar metabolisma dan menukarkan karbohidrat kepada tenaga.

KANDUNGAN FIT-UP

Antara kandungan yang terdapat di dalam Fit-Up adalah:

Maltodextrin

Maltodextrin adalah dirantaikan pendek pati gula, agar-agar dasar hibrida, (dextrin), yang digunakan sebagai bahan tambahan makanan. Hal ini dihasilkan juga oleh hidrolisis enzimatik daripada gelatinated pati dan biasanya dijumpai sebagai krem-putih higroskopik spraydried bedak.Maltodextrin mudah dicerna, diserap secepat glukosa dan mungkin juga akan cukup manis atau mungkin hampir tidak mempunyai rasa sama sekali. Kebanyakan Maltodextin dikelaskan dengan DE (dekstrosa ekuivalen) daripada 20 atau lebih tinggi.

Inulin

Satu ramuan yang diperkayakan dengan fiber daripada buah-buahan. Rasa yang manis tetapi tidak diserap kedalam badan.

* Mudah dicernakan & diserap oleh tubuh badan
*Mampu menurunkan kadar lemak
*Kaya dengan serat
*Memberi rasa yang enak
*Menjaga sistem pencernaan

Roselle
http://www.zengia.com/main/images/Roselle%20flower.jpg

Roselle, merupakan satu tumbuhan herba semulajadi - mengandungi kandungan Vitamin C yang tinggi, dianggar pada 280mg pada setiap 100gm kaliks Roselle yang telah dikeringkan. Ini menunjukkan kelebihan vitamin C yang ada pada Roselle berbanding dengan buah kismis hitam. Ia juga mengandungi vitamin-vitamin lain seperti Vitamin D, B1 dan B2.
ROSELLE terbukti kaya dengan anti oksida untuk:

* Menyegar & mengembalikan tenaga
* Menyihatkan & mencerdaskan minda
* Membantu proses pencernaan
* Membantu melancarkan pembuangan najis
* Mencantikkan kulit & awet muda
* Mengurangkan kolesterol yang berlebihan

Aloe Vera
http://lifehackery.com/qimages/5/aloe%20vera%20garden.jpg

Antara kegunaan

Pelembap semulajadi
Menghilangkan kesan lemak
Membantu proses penghadaman dan atasi masalah sembelit


Green Tea
http://www.mellowmonk.com/images/green_tea_service.jpg

Teh hijau atau dikenali dengan nama Camelia Sinensis memang mempunyai pelbagai khasiat..

1) menurunkan berat badan
ekstrak teh hijau boleh meningkatkan pembakaran kalori dan lemak yang diperlukan untuk menurunkan berat badan.

2)menurunkan tahap gula dalam darah

3)mengatasi keracunan makanan
teh hijau dapat membunuh bakteria.pengambilan teh hijau yang pekat dapat merawat penyakit cirit-birit.dalam teh hijau mengandungi catechin yg berfungsi sebagai agen pembasmi kuman ketika berakunya keracunan makanan.

4)mencegah penyakit kanser
pengambilan teh hijau dipercayai dapat mengurangkan risiko pelbagai penyakit termasuk esophagus,paru-paru,payu dara dan penyakit jantung.


Pueraria Mirifica.

http://www.baume-du-tigre.fr/images/pueraria-mirifica.gif
Mengapa herba Pueraria mirifica juga digalakkan kepada lelaki dan wanita yang sudah berusia?

Pueraria mirifica mempunyai keunikan Phytoestrogen yang mana ia bertindak sebagai Hormon Terapi Pengganti (HRT).

Ketidakseimbangan hormon akan memberi kesan kepada setiap orang dan adalah mustahil untuk mengelakkan proses penuaan.

Tetapi sekarang ini, kajian saintifik terhadap keajaiban herba ini membuktikan ia dapat membantu melambatkan proses penuaan dan ianya juga tidak mempunyai sebarang kesan sampingan yang tidak diingini.





ORDER FORM

Name:
Handphone no
Address
Product to order
Quantity
Payment made through MAYBANK (112688079881)
CIMB (08060076281529)
PUBLIC BANK (4499828206)
BSN (0810029000028139)
Email Address:
BUKTI/ DETAIL PEMBAYARAN
PESANAN

Put a website form like this on your site.